Ingyenes program iskolák és egyéb intézmények számára!

Az #offoljeskapcsoljki életérzés célja egy irány, ami rámutat, hogy jelen korunkban milyen veszélyeket rejt magában a közösségi média, online gaming és egyéb játékfüggőség.
Újonnan induló programunk keretén belül élménypedagógiai elemekkel átszőtt feladatokat kell szélsőséges körülmények között végrehajtani, ami alapján szembesülhet mindenki azzal, hogy mennyire fontos az életünkben a minőségi idő, hogy a valóságot nem szívecskék és lájkok alapján mérik. A közkedvelt médiumokon keresztül gyakorta torz tükröt kapunk életükről.

Mennyire „hasznos" akár egy teljes napot eltölteni számítógépes játék előtt. Különböző feladatok megoldása után nem ér véget a „küldetés”, a területről való kijutás sikeressége alapján mindenki személyre lebontott szakember általi kiértékelésben részesül, és ez alapján a ha szükséges további alternatívákat ajánlunk gyógyulása érdekében.

És, hogy miért fontos ez?

Keresünk olyan iskolákat, vagy egyéb intézményeket ahol problémát jelent a 14-18 éves korosztály számára az online játékfüggés. A Real Battle Royale programunk (2019.10.01-2019.11.30.) a közkedvelt online játékokat (PubG, Fortnite) a fiatalok a valóságban élhetik át, majd szakemberünk segítségével közösen kiértékeljük az Őket ért élményeket, és mindemellett remek sportolási lehetőség is. Fontos, hogy mindenképp olyan gyerekeket várunk akik nem egy „ingyenes kirándulást” látnak a programban, hanem valóban hasznosítani tudják a továbbiakban az Őket ért impulzusokat, és ezzel a mi munkánkat is segítik.

Amit mi kérünk:

  • 10 fős csoportok
  • havi maximum 10 csoport
  • előzetes többlépcsős egyeztetés
  • utólagos kommunikáció

A kezdeményezés támogatója a PlayIT. Támogatásukat köszönjük!

web: www.offolj.hu
e-mail: info@offolj.hu