Offline szembesítő élménypark, hogyan és miért

Szembesítés az online és az offline világ között. A programunk alapján szembesülhet mindenki azzal, hogy mennyire fontos az életünkben a minőségi idő, hogy a valóságot nem szívecskék és lájkok alapján mérik. Szerettünk volna igazán különleges, hazánkban, de talán a világon is egyedülálló létesítményt létrehozni.

Az #offoljeskapcsoljki életérzés viszonylag nagyon könnyen megszületett, aminek célja egy irány, ami rámutat, hogy jelen korunkban milyen veszélyeket rejt magában a közösségi média, online gaming és egyéb játékfüggőség. Szerettünk volna igazán különleges, hazánkban, de talán a világon is egyedülálló létesítményt létrehozni.

A vendégeink élménypedagógiai elemekkel átszőtt feladatokat kell szélsőséges körülmények között végrehajtani.

A programunk alapján szembesülhet mindenki azzal, hogy mennyire fontos az életünkben a minőségi idő, hogy a valóságot nem szívecskék és lájkok alapján mérik. A közkedvelt médiumokon keresztül gyakorta torz tükröt kapunk életükről.

Mennyire hasznos akár egy teljes napot eltölteni számítógépes játék előtt. Szabadulószoba elvére épülő parkunkban különböző feladatok megoldása után nem ér véget a „küldetés”, a területről való kijutás sikeressége alapján mindenki személyre lebontott szakember általi kiértékelésben részesül, és ez alapján a ha szükséges további alternatívákat ajánlunk gyógyulása érdekében.

Jelenleg hat főből áll stábunk, mindannyian gyógyult függő személyiségek vagyunk, akik a függőség székéből több éve, évtizede, mentori, addiktológusi, pszichológia székébe ültek át.

És, hogy ki- kik célközönség számunkra?

Talán mindenki, családok ahol problémát jelent az online világ, cégek ahol fontosnak tartják az alkalmazottak lelki állapotát, de elsősorban kihelyezett osztályfőnöki órák keretében a legjobban érintett 18 év alatti korosztály.

Címünk: Törökbálint. Bajcsy Zsilinszky 73. (volt téglagyár)