Real Battle Royale- ahol a játék a valóság

Real Battle Royale ahol játék a valóság

Mielőtt kitérnénk a Real Battle Royale eseménysorozat részleteire, mindenképp fontosnak tartjuk, hogy ejtsünk néhány szót az #offoljeskapcsoljki életérzésről, ami nem szól másról, minthogy szeretnénk a lehető legtöbb embert kimozdítani az online világból és valós tartalommal megtölteni mindennapi életüket.

Rendezvényeink célja így kétkomponensű. Egyrészt a szórakoztatás, ami önmagában is megállná a helyét, de mi ennél szeretnénk egy picivel többet adni, röviden azt, hogy: Offolj és Kapcsolj ki!

Mit is a Battle Royale játékmód?

Fegyverekkel teli pályán több tucat játékos magányosan vagy baráti klánokban harcolnak a túlélésért, ahol mint annak idején a Hegylakóban, itt is csak egy maradhat  (vagy egy csapat). A küldetést mindenki minimál fegyverzettel kezdi, a folyamatosan szűkülő több mint 4 hektáros pályán pedig egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak a felszerelések amiknek köszönhetően jelentősen növelhetőek a túlélési esélyek. Karakterünk limitált tárhelye rákényszerít minket arra, hogy csak a legjobbnak ítélt felszereléseket tartsuk maguknál, és folyamatosan optimalizáljuk eszközeinket, így fenntartva a motivációt az egyre jobb és jobb „loot” megtalálása után.

Real Battle Royal elhozza nekünk ezt az érzést a valóságban 2019 őszén, de ez nem csak egy nagyszabású játék lesz, hanem valami egészen más. Életérzés, ami a játékosok számára remélhetőleg örökre meghatározó élmény marad.

Kövess minket, hogy elsőként értesülj a részletekről, eseményekről.