Hírek 2/3

Azoknak, akik esetleg nincsenek tisztában a nárcizmus fogalmával, szeretném elmesélni miről is szól ez a személyiségzavar!?


A Facebook-on létezik olyan beállítás, ahol az életünkre jellemző párkapcsolati tényező jeleníthető meg. Jelenleg nincs olyan opció, ami hozzám a közel állna.

Offtóber és ami megelőzte. Hetek óta gondolkodunk azon, hogy tudjuk mindenki számára egyértelművé tenni, hogy az #offoljeskapcsoljki életérzés nem arról szól, hogy szeretnénk ha mindenki a Duna fenekére süllyesztene a telefonját, hanem valami egészen másról. Megszámlálhatatlan szakmai kutatással és általunk vezetett statisztikával a hátunk mögött egyértelműen ki merjük jelenteni, hogy baj van.Real Battle Royale ahol játék a valóság Mielőtt kitérnénk a Real Battle Royale eseménysorozat részleteire, mindenképp fontosnak tartjuk, hogy ejtsünk néhány szót az #offoljeskapcsoljki életérzésről, ami nem szól másról, minthogy szeretnénk a lehető legtöbb embert kimozdítani az online világból és valós tartalommal megtölteni mindennapi életüket.


Szembesítés az online és az offline világ között. A programunk alapján szembesülhet mindenki azzal, hogy mennyire fontos az életünkben a minőségi idő, hogy a valóságot nem szívecskék és lájkok alapján mérik. Szerettünk volna igazán különleges, hazánkban, de talán a világon is egyedülálló létesítményt létrehozni.